Logo AD Ceramics

HANDGEMAAKTE KERAMIEK
EN PORSELEIN
VAN GEBRUIKSGOEDEREN EN DECORATIE

HANDGEMAAKTE KERAMIEK
EN PORSELEIN
VAN GEBRUIKSGOEDEREN EN DECORATIE

Veelgestelde vragen

Is de keramiek geschikt voor voeding?

Uiteraard! Gebruiksgoederen in keramiek zijn geschikt voor warm en koud voedsel. Mijn keramische stukken worden 2x gebakken zodat ze voedselveiligheid zijn.

Niets leuker dan je tafel te pimpen met originele en unieke stukken. Stuur zeker een foto van het resultaat, ik ben al benieuwd.

Kan de keramiek in de oven of microgolfoven?

De keramiek wordt twee keer gebakken op temperaturen boven de 1000 graden. Je kan ze dus in de oven en microgolfoven plaatsen. Zorg er wel voor dat je je keramiek niet blootstelt aan plotse temperatuurverschillen. Plaats je keramische stukken dus niet vanuit de hete oven op een koud oppervlak, de temperatuurschok kan je keramiek doen barsten.

Kan de keramiek in de vaatwas?

De producten kunnen in de vaatwasser, met uitzondering van fragiele en/of poreuze objecten. Wanneer je het met de hand afwast, gaan ze waarschijnlijk iets langer glanzen. Zelf steek ik mijn keramiek zeer veel in de vaatwas

Hoe wordt de keramiek gemaakt?

Kan er besteld worden van buiten België?

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Neen, omdat onze voorwerpen breekbaar zijn en wij ze zelf voorzichtig inpakken voor verzending, accepteren we geen terugzendingen. Maar geen nood: tot nu toe heeft nog niemand zijn keramiek willen terugsturen. Wees dus maar zeker dat je heel blij gaat zijn met je pakketje. Heb je toch een klacht, stuur mij dan een e-mail en we bekijken het samen zo snel mogelijk.

Wat als mijn bestelling onderweg stuk gaat?

Alles wordt zeer zorgvuldig verpakt zodat er onderweg weinig kan mislopen met je pakketje. Voor de zekerheid zijn al onze pakketten verzekerd.

 

Is er toch iets mis gegaan, maak dan alsjeblieft onmiddellijk foto’s van je pakket en van de schade en stuur mij een e-mail. Ik ontvang graag foto’s van de volledige doos, van de schade, van de verpakking en de doos waar duidelijk je etiket op staat. Probeer zoveel mogelijk foto’s door te sturen. We bekijken het zo snel mogelijk.

(enkel duidelijke en voldoende foto’s van goede kwaliteit via mail).

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden en Privacy Policy?

Algemene voorwaarden en Privacy Policy